Tarih: 17.03.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, HİZMETLERİN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN ANKET BAŞLATTI!
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, HİZMETLERİN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN ANKET BAŞLATTI!
 
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: ANKETİMİZE KATILARAK DESTEK VEREN TÜM KIRŞEHİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM!
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, HİZMET KALİTESİNİN HEMŞEHRİLERİMİZ TARAFINDAN NASIL DEĞERLENDİRİLDİĞİNİ BELİRLEMEK AMACIYLA BİR ANKET FORMU HAZIRLADI
 
Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve verilen bu hizmetlerin de nasıl algılanıp değerlendirildiğini belirlemek amacıyla bir Anket Formu hazırladıklarını belirterek şunları ifade etti:

“Anket katılımcılarının verdikleri yanıtlar ışığında istatiksel değerlendirmesi de yapılarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için vatandaşların beklentilerini dikkate almayı hedefliyoruz.

Tüm hemşehrilerimize açık olan Anket Formunda Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin değerlendirilmesinden, beklentilere ve projelere kadar birçok seçenek sunuluyor.

Anket hem yüz yüze görüşmeyle yapılacak; hem de Kırşehir Belediyesi web sitesi https://www.kirsehir.bel.tr/ üzerinden yapılacak.

Hemşehrilerimizin Ankete katılımları ortak akılla yönetmeyi hedeflediğimiz Kırşehir’imizin daha modern ve çağdaş bir şehir olması yolunda önem arz ediyor. Bu anket formu Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini değerlendirmek amacıyla değerli hemşehrilerimiz için hazırlandı. Vatandaşlarımızım verdikleri bilgiler üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacak. Anketimize katılarak destek veren tüm Kırşehirli hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA