Tarih: 07.02.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ “KÜLTÜRLER BULUŞUYOR” KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Konserin ardından Vali İbrahim Akın, Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu tarafından plaket takdimleri yapıldı.

 

 

    Kırşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir Ustalar Müzik Topluluğu ve Kırşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür SanatMerkezi’nde gerçekleştirildi.

Konsere Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Vali İbrahim Akın ve milletvekilimiz Dr. Metin İlhan da katıldı.

Soğuk hava koşullarına rağmen çok yoğun bir katılımın olduğu konserde ilkin Turizm Bakanlığı Kırşehir Ustalar Müzik Topluluğu sahne aldı. Ustalar Müzik Topluluğu2nun Konseri sonrası sahneye gelerek plaketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuşmasında şunları ifade etti:

Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle bu alanda da organizasyonlara devam ediyoruz.

    Tarih ve kültür şehri Şirin Kırşehir’imizin Anadolu’nun ortasında tüm ülkeye ve dünyaya kültür-sanat alanında da sesini duyuruyor olması hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in hem ekonomik hem de sosyal-kültürel alanda gelişimi noktasında paydaşlarımızla da istişarelerde bulunarak dayanışma halinde bir dizi program ve etkinlikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.

    Daha sonra sahne alan Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel Türküleri seslendirirken, Kırşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun da sahne almasıyla Neşet Ertaş ve Âşık Veysel Türkülerini birlikte seslendirdiler.

Konserin Ardından Vali İbrahim Akın, Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu tarafından katılımcılara plaketleri takdim edildi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA