Tarih: 25.05.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN PROJESİNE DESTEK!

Başkanımız Ekicioğlu: Öğrencilerimizin farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirdikleri bu projede emeği geçenleri kutluyorum!

 

        Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinin başlatmış oldukları “Bayat Ekmek Projesi”ne bayat ekmek aparatları desteği verildi.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, sosyal hayatımızın bir parçası olan dayanışma ve farkındalık kampanyalarının önemine değinerek şunları ifade etti:


           “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinin başlatmış oldukları bu anlamlı projeye Belediye olarak destek verdik. Bilindiği üzere bayat ekmeklerin çöpe gitmesine dur diyecek, sosyal sorumluluk projesi olan Bayat Ekmek Toplama Kutuları ile israfın önüne geçmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda proje üreten herkese de destek oluyoruz.
 
          Öğrencilerimizin de hem farkındalık yaratmak hem de bayat ekmeklerin çöpe giderek israfını önlemek amacıyla hayata geçirdikleri bu proje toplumsal duyarlılık oluşturarak vatandaşlarımızın bilinçlenmesine de katkı sunacaktır. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA