Tarih: 13.05.2022
KIRŞEHİR KİTAP GÜNLERİ AÇILIŞI YAPILDI!

KİTAP GÜNLERİ RESMİ AÇILIŞ PROGRAMI 13 MAYIS 2022 CUMA GÜNÜ 13.30’DA YAPILDI!

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, AÇILIŞTA YAPTIĞI KONUŞMASINDA, TÜM KÜTAPSEVERLERİ KIRŞEHİR KİTAP GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ

 

13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 10:00 ile 19:00 arası açık kalacak olan Kırşehir Belediyesi Kitap Günleri kitapseverleri bekliyor!


200 yayıncı ve 50’nin üzerinde yazarın katılımıyla gerçekleşen Kırşehir Belediyesi Kitap Günleri, 13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında (saat 10:00-19:30). Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde devam edecek. Kitap Günleri resmi açılış programı Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun katılımıyla 13 Mayıs 2022 Cuma günü 13.30’da yapıldı.


Kitap Günlerinin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Başkanımız Ekicioğlu, şunları ifade etti:


“Kitap Günlerini Kırşehirli kitapseverler için organize ederek ilimizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu daha tekrar gerçekleştiriyoruz.

 

Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Kırşehir Kitap Günlerini organize ettik. 2-14 Aralık 2021 tarihleri arasında yaptığımız ve büyük ilgi gören Kitap Günlerinin ardından bu yıl 13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında yeniden yapıyoruz.

 

Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz.

 

Kırşehir Kitap Günleri kapsamında fuarın organizasyonunda ve Kırşehirli hemşehrilerimizle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü Kırşehirli kitapseverler eksikliği hissedilen bir organizasyonla kitaplara doğrudan ulaşma şansını yeniden bulmuş olacaklar. Bu tür fuarlar kültürel gelişimimiz ve kültürün gelecek kuşaklara aktarımı noktasında büyük önem taşımaktadır. Söz konusu olan kitapsa bunun önemi daha da artmaktadır.

 

Buradan tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi fuara katılmaya ve en az bir kitap almaya davet ediyorum. Fuarımızın hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyrum.”


Kırşehir Belediyesi Kitap Günleri, söyleşi ve imza günleri programına Kırşehir Belediyesi web sitesi Duyurular bölümünden ulaşılabilir: 


 

https://www.kirsehir.bel.tr/duyurular#136


 

KİTAP GÜNLERİNİN KONUK YAZARLARI

İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Ercan Kesal, Yavuz Selim Demirağ, Murat Ağırel, Saygı Öztürk, Engin Alan, Mustafa Balbay, Serhat Yabancı, Dilek Cesur, Ece Özbaş, Ahmet Gökbel, Işık Öğütçü, Kübra Doğru ünlü, Cihan Demirci, Hanefi Avcı, Anooshirvan Miandji, Demet Işıl, Bircan Yıldırım, Yavuz Samet Çakır, Ahmet Taşağıl, Mehmet Püren, Mehmet Balyemez, Yusuf Halacoğlu, Mehmet Yalçınkaya, Murat Tuğluca, Abdullah Özdağ, Lütfi Gürkan Gökçek, Halit Ertuğrul, Cihat Yaycı, Ceyhan İrgil, Murat Emir. Asım Gönen.
Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA