Tarih: 01.09.2021
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ULAŞIM KONUSUNDA BÜYÜK DESTEK!

İkametgâhını Kırşehir’e taşıyan Üniversite öğrencilerine eğitim-öğretim süresi boyunca Belediye Halk Otobüslerinde kullanılmak üzere tek seferde yükledikleri 50 binişlik ücret karşılığında, 6 Ay geçerli 150 biniş hakkı verildi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilere ilimizin avantajlarını hatırlattı.

 

5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan 2021-YKS yerleştirme sonuçları 31 Ağustos’ta açıklandı. Başkanımız Selahattin Ekicioğlu sonuçların adaylara ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

 

YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

 

26-27 Haziran'da gerçekleştirilen 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından 31 Ağustos’ta yerleştirme sonuçlarının da açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu sonuçların tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olmasını diledi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

 

"Sevgili gençler, öncelikle yerleştirme sonuçlarının hayırlı olasını diliyor yerleştiğiniz üniversitelerde ve şehirlerde de başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum.

 

Yerleştirme sonuçlarının belli olmasıyla birlikte Kırşehir’imizi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum.

 

Hepinizin yakından takip ettiği gibi eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz gerek coğrafi yapısından, gerek ucuz ulaşım (Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından indirim paketi: İkametgahını Kırşehir’e taşıyan öğrencilerimize eğitim-öğretim süresi boyunca Belediye Halk Otobüslerinde kullanılmak üzere tek seferde yükledikleri 50 binişlik ücret karşılığında, 6 Ay geçerli 150 biniş hakkı yüklenmesi 01/10/2020 tarihli Belediye Meclis Kararıyla) ve barınma olanakları açısından, gerekse de sosyokültürel açıdan öğrenci dostu bir şehir olarak sizleri bekliyor olacaktır.

 

Kırşehir Belediyesi olarak Üniversite hayatınız boyunca kültür, sanat, spor vb. alanlarında her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde eğitim öğretim hayatınız boyunca Kırşehir Belediyesi olarak her daim iletişim içerisinde olacak ve sizlerin de görüş ve önerilerinden faydalanacağız.

 

Ekonomi ve Ahlak Felsefesinin uç verdiği Ahi Evran-ı Veli ile; bundan yüzyıllar öncesinden gökbilimlerini araştırmalarıyla öne çıkan Cacabey ile; Türkçemize verdiği önemi yine yüzyıllar öncesinden dillendiren Âşık Paşa ile ve Bozlak denince ülkede ve dünyada adından söz ettiren Büyük Ozanlarımız Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş ile (Bilindiği üzere Kırşehir UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına dahil edildi) Anadolu’nun ortasında evrensel değerlere sahip olan Kırşehir’imize vereceğiniz olan katkıdan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında hepinize sonsuz başarılar diliyorum.”

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA