Tarih: 28.01.2022
VATANDAŞLAR SARKITLAR KONUSUNDA UYARILDI
Kırşehir Belediyesi, çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Kırşehir Belediyesi yetkilileri, ilimizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava koşullarına bağlı olarak çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyarıda bulundu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan ve etkisini hafta boyunca da sürdüren yoğun kar yağışı sonrası çatılarda 25 cm üzerinde kar birikmesi; soğuk havayla birlikte sarkıtların da oluşmasının yayalar için tehlike oluşturabileceği belirtildi. Kırşehir Belediyesi tarafından vatandaşlar Belediye Anons sistemiyle dikkatli olunması konusunda uyarıldı.

Ayrıca Belediye ekipleri yürüme güzergâhlarında kar kütlesi ve sarkıt düşme tehlikesi oluşturan yerlerde dikkatli olunması uyarısında bulunurken, diğer yandan karla mücadele ekipleri de vatandaşların rahatlıkla yürüyebilmeleri için şehir içindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 112 numaralı telefondan sarkıtlarla ilgili yardım talebinde bulunulduğunda binalardaki sarkıtları, güvenlik önlemlerini de alarak temizliyor.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA